S01E15: UPPFÖLJARE

Glad fredag allihopa! Den här veckan är Elin på besök hemma i supernorrland medan Anders har svårt att acceptera förlusten från förra veckan. När vi väl kommit över den vägbulan diskuterar vi uppföljare från filmens värld, och eftersom vi har så många nominerade, och lite mer än ämnet att prata om, så rinner vi över tiden en aning. Men vafan. Det är fredag.

4 kommentarer

 1. Ruben säger:

  Rymdanders slår tillbaka!

  (För att vara en podd där ni påstår att målet är att ta fram gemensamma listor, så är det väldigt mycket ”JAG SKA VINNA!!!” över det hela. Hur kan någon ”vinna” en gemensam lista?)

 2. BooliBoo säger:

  Fast om ni tar bort en prequel för att den är före första filmen men då gör det väl ”första” filmen till egentligen den andra och borde således kunna vara med (inte för att första (andra) Xmen hade kommit med ändå men ändå.
  Sen trodde jag det bara var del 2 som fick vara med men där hade man lika fel som att äta grönsaker. Ni missade inte att ha med Harry Potter iallafall då dessa stod för halva urvalet.

  Trevlig podcast iaf och det är alltid lika svårt att hålla med era listor som det säkert är för er att göra dessa.

 3. Thore Skogman säger:

  Är lite inne på Rubens spår här.

  Tycker tävlandet och kohandeln gått lite väl lågt för min smak. Kan vara ok i viss mån men börjar bli lite tjatigt med argument som: ”FUL!” eller ”snubbigt”. Tyvärr. Kanske vill ni ha det så att försöka ”kompromissa ihop en lista när ni inte är överens. En idé annars kan ju vara att faktiskt göra helt egna listor och turas om. Gärna i ämnen den andre inte är så bevandrad i. Med listan skall ni förklara för den andre storheten i just detta ämne och listans alla punkter.

  Vill förstås ändå passa på tacka för en trevlig podcast även om jag vägrar facebook och ni implenterar det. Samt be om ursäkt för att jag aldrig kommer skaffa iTunes och ge betyg där. Anders om någon borde förstå mig på den punkten. 😛

  • Anders Brunlöf säger:

   Hej Thore!

   Jag har full förståelse för oviljan att använda iTunes på PC 😉 Du kanske använder appen ”Podcaster” på iOS? Där kan du också skriva en recension. Vill ju skicka ut vår fina ”grej” till dig 🙂

   Vi diskuterar förövrigt din första frågeställning i nästkommande avsnitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *