S02E06: YTTRE RYMDEN INVADERAR-FILMER

Hej Gott folk, och ursäkta förseningen. Betalar man inte sin domän så får man inte tillgång till den heller. Oops! Hursom, misstaget är korrigerat och vi har trots allt ett avsnitt till er denna vecka, med tema ”Filmer som handlar om att aliens från yttre rymden invaderar jorden”. Hoppas ni får en trevlig lyssning – och lämna gärna en kommentar!

2 kommentarer

  1. BooliBoo säger:

    Anledningen till att utomjordingarna dör i war of the worlds är inte vatten utan att de blir sjuka av alla bakterier som finns på jorden. Men visst hade det varit ironiskt om de anfaller en planet bestående av 70% vatten och det är det enda de kan dö av.

    Independence Day känns som den mest episka alien attackerar jorden filmen. Minns det mäktiga i när man fick se månen och hur en stor skugga sakta täcker ytan. Väldigt bra gjord för den tiden… minns den så i alla fall men ska se om den i helgen då jag ska se tvåan nästa vecka. Vad jag fattade det som i ettan så var det hela deras civilisation som åkte runt i det stora skeppet men det kan ju inte varit det om de nu kommer tillbaka. Sen skulle det vara intressant att veta vilka resurser de är ute efter på jorden. De kanske bara vill ha 5l vatten och de kan de väl få i utbyte mot en plasmapistol.

    Bra tugg som vanligt så fortsätt med det. 🙂

  2. Utter säger:

    Edge of Tomorrow! Där har ni en bra rulle med Scientologgnomen istället för Världarnas Krig. Fan, Evolution är ”bättre” än VK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *