S01E29: HÖGTIDER


Julen var här! I dagarna innan jul satte Anders och Elin sig ned för att avgöra vilken av våra svenska högtider (som vi båda firar) som är bäst. Vi kommer in på bra och dåliga högtidsminnen och lyckligtvis lyckas vi fylla det på förhand ganska tunna ämnet relativt enkelt ändå, med personliga anekdoter och åskådningar.

Nästa veckas avsnitt är det sista för säsongen, så vi vill att ni trycker in ordentligt med kommentarer, både om nästa veckas ämne; 2015 – men också om hur denna podcast varit under sin första säsong. Så tyck till, och gör det innan tisdag 29/12.

En kommentar

 1. ReDead säger:

  Kanske lite sen kommentar, men lyssnade precis färdigt på avsnittet! Jag tyckte denna första säsong var jättebra, ser redan fram emot nästa. 🙂

  Min favoritlåt var Lone Digger av Caravan Palace. Jag följer väldigt få band/artister och lyssnar på väldigt lite musik rent allmänt, men denna Electro Swing-grupp gillar jag skarpt!

  Min favoritserie var Shirobako, en anime som handlar om att göra anime. Bättre än vad det kanske låter! De enda icketecknade serierna jag såg nåt på i år var Game of Thrones som jag tyckte hade en ganska svag säsong, och Doctor Who som jag bara orkade kolla på första avsnittet av innan jag blev less. Ska försöka se ikapp på den snart dock.

  Mitt favoritspel var Splatoon. Även om jag inte spelat det jättemycket så har jag haft riktigt roligt varje gång jag gjort det. Underbart kreativt spel som man inte behöver ta på största allvar.

  Favoritfilm… svårt att välja mellan The Force Awakens och Inside Out i nuläget, men tror ingen av dem kommer vara etta när jag sett allt jag vill se från året.

  Ha det fint och gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *