S01E30: ÅRSKRÖNIKA


Ny tid, ny strid! I säsongens sista avsnitt går vi igenom året som gått och blir såklart ovänner om Star Wars igen. I övrigt förutspår vi framtiden, listar årets bästa låtar, album, händelser och tv-serier. Allt som allt blir det ett extra långt avsnitt – för nu tar vi ledigt ett tag. Vi är tillbaka igen senare i vår.

Tack för i år, god fortsättning och på återseende!

3 kommentarer

 1. Thore Skogman säger:

  Tack för en trevlig säsong, varit väldigt hjärtlig och mysig.

  Det jag kom att tänka på mest under detta avsnittet var regissör-konflikten. Brunlöf hade en bra liknelse med förståelse och intresse cosplay vs fotboll något avsnitt sedan.

  Själv tänker jag att en regissör är för en film vad en tecknare är för en serie. Sen är ju fanatism illa oavsett vad det handlar om boybands, regissörer, skådisar, religion m.m.

  Tack åter igen.

 2. Olov L säger:

  Detta avsnitt väckte en hel del tankar hos mig, men eftersom jag lyssnade under den hektiska julhelgen blev det inte av att jag kommenterade och nu har jag glömt allt. Förmodligen är det lika bra! Istället tänkte jag lämna synpunkter på hela första säsongen.

  Först och främst – jag lyssnar på ganska många poddar (då jag kan lyssna under stor del av arbetsveckan landar min totala poddtid på minst trettio timmar under en vanlig vecka, ofta betydligt mer), men er podd har hastigt och lustigt seglat upp till toppskiktet, där jag placerar poddar som jag inte bara följer, utan där jag verkligen LÄNGTAR efter nya avsnitt. Tack för att ni förgyller min tillvaro!

  Jag har två punkter under rubriken Konstruktiv kritik:

  1) De avsnitt där ni spekulerar i framtiden (t ex om nya tv-serier, eller det om Comic Con) är inte lika underhållande som de övriga. Dock kan det vara ganska intressant och förstås ge en del tips. Jag tycker att ni hade lagom många sådana avsnitt under första säsongen och tror att det skulle vara en klar försämring att öka antalet. men andra kanske tycker annorlunda, förstås.

  2) Ett enda avsnitt stack ut genom att vara klart sämre än de andra – det om Hollywoods idioter. Till viss del kanske det berodde på att ni inte verkade vara överens om definitionen av listämnet innan ni började spela in, men framför allt tror jag att det blev sämre för att det var en så negativ lista. Kanske är ni för trevliga för att göra en disslista, eller så passar det inte den mysiga stämning som annars råder i podden. Jag skulle alltså råda er att bara göra positiva listor i framtiden, dvs topp 5 snarare än botten 5. 🙂

  Det härliga i en rejäl sågning får vi ändå ibland, när ni försöker övertala varandra att stryka en eller annan kandidat. 😉

  Som sagt, ett uppriktigt TACK från djupet av mitt hjärta. När jag säger att ni förbättrar mitt liv är det ingen tom fras utan den enkla sanningen.

 3. Olov L säger:

  Jajustja, en sak till: Det passade åtminstone mig himla bra att ni gjorde ett uppehåll nu istället för under sommaren, som alla andra poddar. Det är alltid lika tråkigt i juni när flödet plötsligt torkar ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *